VÁLTOZÁS, FIGYELEM! VÉRVÉTEL  EZENTÚL  PÁRATLAN  HÉT CSÜTÖRTÖK REGGEL (SZERDA HELYETT)  6 és 3/4 7 óra között

A Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány 2017-ben létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat,melyet kiemelkedő munkájuk elismeréseként évente odaítél azoknak az orvosoknak, akiket betegeik arra érdemesnek találtak és jelöltek a díjra.

Ebben az évben én is jelöltek között szerepelek, köszönöm Önöknek a jelölést !

Ez számomra a legnagyobb elismerés, hogy mindennapi, gyakran igen fárasztó, de szeretettel végzett munkám az Önök részéről viszonzást talált.

A szavazatok gyűjtése 2024.02.19.-03.19-ig tart.

Kérem szavazataival támogassa eredményes szereplésemet.
a szentgyorgyialbertorvosidij.hu weboldalon.

Tisztelettel: Dr. Veszelyné Dr. Nacsa Enikő

Tisztelt Betegeim ! Tájékoztatom Önöket, hogy térítésmentes influenza vakcina adását 2023. november hónaptól elkezdjük. Az oltás hatásának kifejlődéséhez két hétre van szükség.      

                                            Első oltási nap: nov. 2 . csütörtök reggel
Minden kedden és csütörtökön a rendelés első órájában ( páros hét 7.30- 8.30, páratlan hét 12.30.-13.30 között) előzetes bejelentkezés nélkül lehet jönni az oltásra . Az oltásra láztalanul, felső légúti betegségtől mentesen lehet jönni. Kérem oltási könyvét hozza magával. ( oltási könyv a papírboltban vásárolható vagy térítés ellenében a rendelőben is kapható) 

Térítésmentes influenza oltások indikációs köre a következő:

– a krónikus légzőszervi betegek ( asthma )

- a szív- és érrendszeri betegségben szenvedők ( kivéve a megfelelően beállított magas vérnyomásos betegeket)

- anyagcsere-betegséggel élők, pl. diabetes

- a csökkent immunitású személyek ( veleszületett vagy szerzett immunhiányos betegek, daganatos betegek, immunszupprimáltak, HIV pozitívak, lépeltávolítottak )
- krónikus máj- és vesebetegek
- haematológiai betegségben szenvedők
- a várandós vagy a gyermekvállalást tervező, szoptató nők-tartós szalicilát kezelésben részesülő gyermekek és serdülők esetében ( Reye sy. veszélye miatt ) 

- javasolt a védőoltás az egészségügyi és a szociális intézményben dolgozóknak, és a tartós ápolást-gondozást nyújtó intézmények ellátottjainak

- 60 éven felülieknek egészségi  állapottól függetlenülKönnyebbséget jelent számunkra és Önöknek is, - hogy információink alapján - a SZTE elfogadja az EESZT- be általunk felküldött beutalókat, ha azt otthon kinyomtatva magával viszi a vizsgálatra,így személyesen nem kell eljönni azok elviteléhez.

Elérési mód a következő:

ÜGYFÉLKAPU

https://magyarorszag.hu/szuf fooldal

EGÉSZSÉGÜGY

EESZT ELEKTRONIKUS EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSI TÉR

ÜGYINTÉZÉS INDÍTÁSA

EESZT Lakossági Portál

eBeutaló

Keresés


A rendelő egész területén kötelező a szájat , és orrot eltakaró maszk viselése !!!! 

Légúti betegség esetén csak telefonos konzultációs lehetőség van , vizsgálat neg. Covid teszt után lehetséges.

Minden esetben kérjük a Covid teszt  fajtáját és gyári számát ( LOT ) bediktálni, kérem ne dobják ki a dobozt!


RENDELÉS A COVID-19 PANDÉMIA ALATT


Kérjük szíves türelmüket, amikor azt tapasztalják, hogy mind a vezetékes, mind pedig a mobil telefonunk foglalt. Telefonon bonyolítom az időpontos távkonzultációkat , mely mellett az akutan rosszullevők ellátása időpont nélkül is így zajlik. Ugyanígy látom el a felső légúti fertőzötteket.  A Covid- gyanúsak mintavételeinek megszervezése , hatóságnak való bejelentése is így zajlik. ( sajnos az utóbbi időben ez tölti ki a munkaidőnk jórészét)

Nem tudok a legtöbb esetben azonnal telefonhoz jönni, de az asszisztencia kérdéseivel felméri az Ön egészségi állapotát, rangsorolja az aznap ellátandó betegek közé.                                                                  Kérem, minden esetben pár szóban részletezze az asszisztenciának, hogy miért keres, mert közben az asszisztencia előkészíti az Ön leletét az aznapi megjelenési lapjára , ezzel segíti gyorsabb és  hatékonyabb munkánkat.  Ha labor- vagy egyéb nem sürgős vizsgálati eredményeket szeretne velem megbeszélni , akkor időpontot fog kapni. Minden esetben időpontfoglalás kötelező  telefonon rendelőben való megjelenés előtt, sürgős esetben is!!! A telemedicinális ellátás szigorúan időpontra történik,- kivételt képeznek  a súlyos, halasztást nem tűrő esetek,- melyeket  az asszisztencia a velem való konzultáció után rangsorol az aznapi ellátandó esetek közé.

Mindenkit állapotától függő sorrendben visszahívok ! Kérem  vegyék fel a telefont , amikor hívom Önöket , mert gyakran megtörténik, hogy nem érem el Önöket. Sajnos a rendelési időmbe nem fér bele, hogy 4-5x  is próbálom Önöket elérni. 

Aki a mobilt rendelési időben megcsörrenti, visszahívjuk, kérem ne hívjon többször, ne foglalja a vonalat !

 Hívást a 30/6900-99-6, 62/491-897, vagy ismeretlen telefonszámról indítok. Telefonszámaink rendelési időben elérhetőek !       
 
RECEPTIGÉNYÉT JELEZHETI:                                     
drnacsaeniko@gmail.com  címen

FACEBOOKON  ÉS MESSENGEREN NE  KERESSEN ,EZ A CSATONA  PRIVÁT ÜZENETEKNEK VAN FENNTARTVA!
 


PÉNTEKI NAPOKON ÖSSZEVONT RENDELÉS VAN. DÉLELŐTTÖS  HÉTEN DOLGOZOM ÉS HELYETTESÍTEK,DÉLUTÁNOS HÉTEN  PÉNTEKI NAPON HELYETTESÍT: DR.GAÁL ISTVÁN