VÁLTOZÁS, FIGYELEM! VÉRVÉTEL  EZENTÚL  PÁRATLAN  HÉT CSÜTÖRTÖK REGGEL (SZERDA HELYETT)  6 és 3/4 7 óra között


2022/23. évi influenza oltások megérkeztek !


Influenza oltások  10.25-től rendelőnkben  elérhetőek.  Oltások  KIZÁRÓLAG KEDDI NAPOKON  A RENDELÉS ELSŐ  ÓRÁJÁBAN kerülnek beadásra. Délelőttös héten  7.30-8.30 óráig, délutános héten 12.30-13.30 óra között. Bejelentkezés nem szükséges. Oltási könyvét hozza magával. Oltásra megjelenni csak egészséges állapotban, láztalanul lehet.  Maszkot hozzon ! Várjuk Önöket!!!!A rendelő egész területén kötelező a szájat , és orrot eltakaró maszk viselése !!!! 

Légúti betegség esetén csak telefonos konzultációs lehetőség van , vizsgálat neg. Covid teszt után lehetséges.

Minden esetben kérjük a Covid teszt  fajtáját és gyári számát ( LOT ) bediktálni, kérem ne dobják ki a dobozt!


RENDELÉS A COVID-19 PANDÉMIA ALATT


Kérjük szíves türelmüket, amikor azt tapasztalják, hogy mind a vezetékes, mind pedig a mobil telefonunk foglalt. Telefonon bonyolítom az időpontos távkonzultációkat , mely mellett az akutan rosszullevők ellátása időpont nélkül is így zajlik. Ugyanígy látom el a felső légúti fertőzötteket.  A Covid- gyanúsak mintavételeinek megszervezése , hatóságnak való bejelentése is így zajlik. ( sajnos az utóbbi időben ez tölti ki a munkaidőnk jórészét)

Nem tudok a legtöbb esetben azonnal telefonhoz jönni, de az asszisztencia kérdéseivel felméri az Ön egészségi állapotát, rangsorolja az aznap ellátandó betegek közé.                                                                  Kérem, minden esetben pár szóban részletezze az asszisztenciának, hogy miért keres, mert közben az asszisztencia előkészíti az Ön leletét az aznapi megjelenési lapjára , ezzel segíti gyorsabb és  hatékonyabb munkánkat.  Ha labor- vagy egyéb nem sürgős vizsgálati eredményeket szeretne velem megbeszélni , akkor időpontot fog kapni. Minden esetben időpontfoglalás kötelező  telefonon rendelőben való megjelenés előtt, sürgős esetben is!!! A telemedicinális ellátás szigorúan időpontra történik,- kivételt képeznek  a súlyos, halasztást nem tűrő esetek,- melyeket  az asszisztencia a velem való konzultáció után rangsorol az aznapi ellátandó esetek közé.

Mindenkit állapotától függő sorrendben visszahívok ! Kérem  vegyék fel a telefont , amikor hívom Önöket , mert gyakran megtörténik, hogy nem érem el Önöket. Sajnos a rendelési időmbe nem fér bele, hogy 4-5x  is próbálom Önöket elérni. 

Aki a mobilt rendelési időben megcsörrenti, visszahívjuk, kérem ne hívjon többször, ne foglalja a vonalat !

 Hívást a 30/6900-99-6, 62/491-897, vagy ismeretlen telefonszámról indítok. Telefonszámaink rendelési időben elérhetőek !


PÉNTEKI NAPOKON ÖSSZEVONT RENDELÉS VAN. DÉLELŐTTÖS  HÉTEN DOLGOZOM ÉS HELYETTESÍTEK,DÉLUTÁNOS HÉTEN  PÉNTEKI NAPON HELYETTESÍT: DR.GAÁL ISTVÁN