VÁLTOZÁS, FIGYELEM! VÉRVÉTEL  EZENTÚL  PÁRATLAN  HÉT CSÜTÖRTÖK REGGEL (SZERDA HELYETT)  6 és 7 óra között

HELYETTESÍTÉS


2022.05.19-én  , 20-án kongresszusi részvételem miatt  helyettesítés lesz .

Rendelési idő: 8 -12 h között


Helyettesít : dr. Gaál István

A rendelő egész területén kötelező a szájat , és orrot eltakaró maszk viselése !!!! 

Légúti betegség esetén csak telefonos konzultációs lehetőség van , vizsgálat neg. Covid PCR után lehetséges.


KÖSZÖNETTEL TARTOZUNK A 2021-ES ÉVBEN AZON PACIENSEINK FELÉ , AKIK  MEGTARTOTTÁK A JÁRVÁNY ELLENI VÉDEKEZÉS FŐ ALAPSZABÁLYÁT, FELVETTÉK AZ OLTÁSOKAT ÉS EZEN TÚLMENTŐEN MINDENT MEGTETTEK A JÁRVÁNY TERJEDÉSÉK MEGAKADÁLYOZÁSÁÉRT, MASZKOT HORDTAK,BETEGEN NEM LÉPTEK KI AZ UTCÁRA.  A SZABÁLYOK BETARTÁSÁVAL A MI MUNKÁNKAT IS SEGÍTETTÉK. KÖSZÖNJÜK AZOKNAK, AKIK ELFOGADTÁK A TELEMEDICINÁLIS ELLÁTÁST ÉS TÜRELEMMEL VÁRTÁK A  VISSZAHÍVÁSUNKAT!   JÓ EGÉSZSÉGET , SIKERES ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK A  MI CSAPATUNKBAN,MERT JÓL TELJESÍTENI CSAK AZ ÖNÖK RÉSZVÉTELÉVEL TUDUNK!COVID-OLTÁSOK FELVÉTELEVárjuk azon paciensek jelentkezését ( telefonon, e- mailen ) személyi adataik, telefonszámuk megadásával, akik a negyedik oltás felvételét kérnék. Rendelőnkben csütörtöki napokon  oltunk , várólistát tartunk fenn és a soron következő betegeket a hét elején értesítjük. Az oltás felvételére a Vasas Szt. Péter utcai oltóponton is lehetőség nyílik, februárban péntek, szombati napokon regisztráció nélkül.  A negyedik oltás felvétele a harmadik oltástól eltelt  min. 4 ( 6) hónap. Korábbi oltási dokumentációikat feltétlenül hozzák magukkal!

Amennyiben az oltóponton hamarabb megkapja a vakcinát és előtte feliratkozott nálunk, úgy kérem , hogy  a várólistáról minden esetben húzassa le a nevét. Köszönöm segítségüket !INFLUENZA ELLENI OLTÁS FELVÉTELE

Rendelőnkben keddi napokon lehetőség van a térítésmentes influenza elleni oltások felvételére.

Délelőttös héten 8 és 8.30 óra között

Délutános héten 13 és 13.30 óra között

Az oltások felvétele bejelentkezéshez kötött


RENDELÉS A COVID-19 PANDÉMIA ALATT


Kérjük szíves türelmüket, amikor azt tapasztalják, hogy mind a vezetékes, mind pedig a mobil telefonunk foglalt. Telefonon bonyolítom az időpontos távkonzultációkat , mely mellett az akutan rosszullevők ellátása időpont nélkül is így zajlik. Ugyanígy látom el a felső légúti fertőzötteket.  A Covid- gyanúsak mintavételeinek megszervezése , hatóságnak való bejelentése is így zajlik. ( sajnos az utóbbi időben ez tölti ki a munkaidőnk jórészét)

Nem tudok a legtöbb esetben azonnal telefonhoz jönni, de az asszisztencia kérdéseivel felméri az Ön egészségi állapotát, rangsorolja az aznap ellátandó betegek közé.                                                                  Kérem, minden esetben pár szóban részletezze az asszisztenciának, hogy miért keres, mert közben az asszisztencia előkészíti az Ön leletét az aznapi megjelenési lapjára , ezzel segíti gyorsabb és  hatékonyabb munkánkat.  Ha labor- vagy egyéb nem sürgős vizsgálati eredményeket szeretne velem megbeszélni , akkor időpontot fog kapni. Minden esetben időpontfoglalás kötelező  telefonon rendelőben való megjelenés előtt, sürgős esetben is!!! A telemedicinális ellátás szigorúan időpontra történik,- kivételt képeznek  a súlyos, halasztást nem tűrő esetek,- melyeket  az asszisztencia a velem való konzultáció után rangsorol az aznapi ellátandó esetek közé.

Mindenkit állapotától függő sorrendben visszahívok ! Kérem  vegyék fel a telefont , amikor hívom Önöket , mert gyakran megtörténik, hogy nem érem el Önöket. Sajnos a rendelési időmbe nem fér bele, hogy 4-5x  is próbálom Önöket elérni. 

Aki a mobilt rendelési időben megcsörrenti, visszahívjuk, kérem ne hívjon többször, ne foglalja a vonalat !

 Hívást a 30/6900-99-6, 62/491-897, vagy ismeretlen telefonszámról indítok. Telefonszámaink rendelési időben elérhetőek !


PÉNTEKI NAPOKON ÖSSZEVONT RENDELÉS VAN. DÉLELŐTTÖS  HÉTEN DOLGOZOM ÉS HELYETTESÍTEK,DÉLUTÁNOS HÉTEN  PÉNTEKI NAPON HELYETTESÍT: DR.GAÁL ISTVÁN