A rendelő egész területén kötelező a maszk viselése!         Légúti tünetekkel  ( láz, orrdugulás, torokfájás, köhögés ) ne jöjjön a rendelőbe, telefonáljon!!!


FIGYELEM !!!!

OLTÁSI HÉT , Covid-19 vakcina felvétele előzetes regisztráció nélkül

A járvány negyedik hullámában az emberi élet és egészség megóvása, az ország működőképességének megőrzése, illetve a minél magasabb arányú immunizáció elérése érdekében az Operatív Törzs újabb oltási kampányról döntött. Az oltatlan és már korában oltott állampolgárok részére "Oltási Akcióhetet" szervez egy hetes időtartamban, melyre 2021. november 22-28. (hétfő-vasárnap) között kerül sor.

Az akcióhéten az előzetesen regisztráltak mellett azok is mehetnek első, elmaradt második és harmadik oltásra, akik nem foglaltak időpontot előzetesen és azok az oltatlanok is, akik még nem regisztráltak előzetesen, de szeretnének oltást felvenni

Az oltási akcióhéten a megye valamennyi kórházában 7:00-19:00 óra között lesz lehetőség első, elmaradt második, illetve harmadik körös oltást felvenni.


INFLUENZA ELLENI OLTÁS FELVÉTELE

Rendelőnkben keddi napokon lehetőség van a térítésmentes influenza elleni oltások felvételére.

Délelőttös héten 8 és 9 óra között

Délutános héten 13 és 14 óra között

Az oltások felvétele bejelentkezéshez kötött


RENDELÉS A COVID-19 PANDÉMIA ALATT


Kérjük szíves türelmüket, amikor azt tapasztalják, hogy mind a vezetékes, mind pedig a mobil telefonunk foglalt. Telefonon bonyolítom az időpontos távkonzultációkat , mely mellett az akutan rosszullevők ellátása időpont nélkül is így zajlik. Ugyanígy látom el a felső légúti fertőzötteket.  A Covid- gyanúsak mintavételeinek megszervezése , hatóságnak való bejelentése is telefonon zajlik. ( sajnos az utóbbi időben ez tölti ki a munkaidőnk jórészét)

Nem tudok a legtöbb esetben azonnal telefonhoz jönni, de az asszisztencia kérdéseivel felméri az Ön egészségi állapotát, rangsorolja az aznap ellátandó betegek közé. Kérem, minden esetben pár szóban részletezze az asszisztenciának, hogy miért keres, mert közben az asszisztencia előkészíti az Ön leletét az aznapi megjelenési lapjára , ezzel segíti gyorsabb és  hatékonyabb munkánkat. Ha labor- vagy egyéb nem sürgős vizsgálati eredményeket szeretne velem megbeszélni , akkor időpontot fog kapni.

Mindenkit állapotától függő sorrendben visszahívok !


PÉNTEKI NAPOKON ÖSSZEVONT RENDELÉS VAN. DÉLŐTTÖS  HÉTEN DOLGOZOM ÉS HELYETTESÍTEK,DÉLUTÁNOS HÉTEN  PÉNTEKI NAPON HELYETTESÍT: DR.GAÁL ISTVÁN